Acasă Politic Bucuresti: Ponta: Daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei patru nu...

Bucuresti: Ponta: Daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei patru nu vor mai face parte din Guvern

DISTRIBUIȚI

114530 – 09112012 – Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de Agentia Nationala de Integritate, privind constatarea incompatibilitatii in cazul a patru demnitari, potrivit unui comunicat al Guvernului.

„Din primele date, am constatat ca sesizarile nu se refera la probleme de incompatibilitate legate de activitatea lor in cadrul echipei guvernamentale, ci la elemente din trecut”, a declarat Ponta.

“Pornind de la aceasta situatie, prim-ministrul a cerut celor patru demnitari sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc. Fiind prima zi a campaniei electorale, prim-ministrul considera ca astfel de situatii nu trebuie sa fie folosite politic, fiind necesar a fi lamurite rapid. Prim-ministrul a precizat ca, daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei in cauza nu vor mai face parte din echipa guvernamentala”, se precizează în comunicat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.