Acasă Politic Bucuresti: „Reporneste inima Romaniei”, sloganul al ARD

Bucuresti: „Reporneste inima Romaniei”, sloganul al ARD

DISTRIBUIȚI

114399 – 05112012 – „Reporneste inima Romaniei” este sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga,

la finalul Colegiului Director National al partidului.

„Nu avem un imn propriu-zis al ARD in acest moment. Avem mai multe propuneri, dar inca nu am luat o decizie. Sloganul este Reporneste inima Romaniei. De asemenea, vom pastra si mesajul cu care s-a lansat ARD – Alege calea dreapta!”, a declarat Vasile Blaga.

El a precizat ca in cadrul CDN al PDL s-au prezentat programul de guvernare al ARD si strategia de campanie a aliantei.

La Colegiul Director National au participat in calitate de invitati si ceilalti doi co-presedinti ai ARD Mihai Razvan Ungureanu (PFC) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

Tot duminica Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

           “Maine (luni – n.r.), la orele 15.00, va avea loc lansarea candidatilor ARD la Opera Romana, iar marti, la orele 11.00, vom lansa la Hilton programul nostru de guvernare”, a declarat Vasile Blaga.

Intrebat cat va costa chiria sediului ARD, o cladire cu etaj din strada Dumbrava Rosie nr.10, Blaga a precizat ca suma totala pe perioada campaniei electorale va fi de „30.000 de euro, platiti din banii stransi din cotizatii de organizatia PDL de Bucuresti”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.