Acasă Politic Bucuresti: Unu „înăuntru”, unu „afară”: Complicele deputatului Trasculescu a fost arestat pentru...

Bucuresti: Unu „înăuntru”, unu „afară”: Complicele deputatului Trasculescu a fost arestat pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

114577 – 12112012 – Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Marian-Valeriu Calota, inculpat in dosarul deputatului PDL Alin Trasculescu. Decizia ICCJ nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Calota este cercetat in acelasi dosar ca si Trascaulescu, pentru complicitate la infractiunea detrafic de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu infractiunea de trafic de influenta, in forma continuata (5 acte materiale), santaj comis in legatura cu infractiunea de trafic de influenta si spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata (4 acte materiale).

Deputatul PDL Alin Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit DNA.

Banii au fost pretinsi cu ajutorul lui Marian-Valeriu Calota care l-a constrans prin amenintare pe denuntator sa remita lui Alin-Silviu Trasculescu sumele solicitate.

La data de 10 noiembrie 2012, Calota Marian-Valeriu a primit de la denuntator suma de 50.000 lei, pentru a fi remisa inculpatului Trasculescu Alin-Silviu, la cererea acestuia. Cu aceasta ocazie, procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.