Acasă Politic Bucuresti: Vasile Blaga il da in judecata pe Gelu Visan

Bucuresti: Vasile Blaga il da in judecata pe Gelu Visan

DISTRIBUIȚI

114341 – 01112012 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru calomnie, pe fostul sau coleg de partid, deputatul Gelu Visan.

„Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai partidului. In acest sens, facem precizarea ca toate acuzatiile lansate de catre deputatul Visan sunt nefondate, de natura sa aduca prejudicii de imagine Partidului Democrat Liberal si presedintelui Vasile Blaga”, se precizeaza intr-un comunicat.

Deputatul Gelu Visan a demisionat din PDL nemultumit ca nu a mai fost pus pe listele de candidati la alegerile din 9 noiembrie, si s-a inscris in PP-DD, urmand sa candideze din partea formatiunii lui Dan Diaconescu.

El l-a acuzat pe Blaga de blat cu Ilie Sarbu. „Si Vasile Blaga si alti fosti colegi din PDL au blat cu USL. Blaga are blat cu Ilie Sarbu. Daca astea sunt alegeri in Romania…(…) Stiu eu, stie toata lumea. Blaga a fost si la Cornu cu Ilie Sarbu, inainte de caderea guvernului Mihai Razvan Ungureanu in Parlament”, a spus Visan. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.