Acasă Politic Bucureşti: Delegaţie solidă la Bruxelles din partea României

Bucureşti: Delegaţie solidă la Bruxelles din partea României

DISTRIBUIȚI

114747 – 19112012 – Prim-ministrul Victor Ponta, după ce l-a atacat pe preşedintele Traian Băsescu din nou, spunând că acesta merge la Bruxelles pentru că are nişte datorii de plătit, a încearcă să dea o normalitate relaţiilor între Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni.

Ponta a anunţat luni după-amiază, că preşedintele Traian Băsescu va lua în delegaţia cu care merge la Bruxelles experţi care lucrează în cadrul Guvernului, acest lucru fiind solicitat chiar de preşedinte.

Aşa cum este firesc, preşedintele Băsescu va susţine poziţia României la Consiliului European privind exerciţiul bugetar al Uniunii Europene având consiliere din partea lui Gheorghe Gherghina, secretar de Stat în Ministerul Finanţelor, Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, Achim Irimescu, secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, şi Luminiţa Odobescu, consilier la Cancelaria prim-ministrului.

Premierul Ponta a precizat că poziţia României la Consiliul European va fi definitivată în cadrul viitoarei şedinţe de Guvern. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.