Acasă Politic Ilfov: Grupare specializata in furturi de la societati comerciale, prinsa in flagrant...

Ilfov: Grupare specializata in furturi de la societati comerciale, prinsa in flagrant delict

DISTRIBUIȚI

114487 – 07112012 – Patru bărbaţi, suspectaţi de comiterea a 60 de furturi din societăţi comerciale au fost prinşi noaptea trecută, în urma unui flagrant organizat de poliţiştii de investigaţii criminale Ilfov.

Noaptea trecută, în jurul orelor 1.15, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sprijiniţi de ofiţeri ai Direcţiei Operaţiuni Speciale- I.G.P.R., sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au organizat o acţiune de supraveghere pe raza municipiului Bucureşti, a unei grupări specializate în furturi din societăţi comerciale.

           Patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost prinşi, la scurt timp după ce au pătruns prin efracţie într-un magazin din Sectorul 2, Bucureşti, de unde au sustras mai multe baxuri cu ţigări.

            Autovehiculul cu care se deplasau suspecţii a fost blocat în trafic, iar în ciuda somaţiilor legale efectuate de către poliţişti, cei în cauză au forţat blocajul, lovind frontal autoturismul poliţiştilor.

            În autovehicul, poliţiştii au descoperit mai multe instrumente folosite la forţarea uşilor de acces în societăţi comerciale, articole vestimentare purtate în timpul săvârşirii faptei şi plăcuţe de înmatriculare.

            În urma investigaţiilor, a rezultat că gruparea a acţionat de la începutul acestui an şi până în prezent, pe raza municiliului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, iar prin faptele lor au creat societăţilor comerciale un prejudiciu estimat la 500.000 de lei.

Cei în cauză au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov pentru audieri, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

            Pe numele conducătorului autoturismului folosit de suspecţi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.