Acasă Politic Ilfov: Retinut pentru delapidare

Ilfov: Retinut pentru delapidare

DISTRIBUIȚI

114772 – 20112012 – Poliţiştii ilfoveni au reţinut un bărbat, care a delapidat societatea comercială, în care îşi desfăşura activitatea, cu 40.000 de euro.

În ziua de 19 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei societăţi comerciale, cu punctul de lucru în oraşul Bragadiru, că un bărbat de 36 de ani, în calitate de agent comercial, nu a depus la casieria unităţii sumele încasate în perioada august-septembrie a.c.

             În perioada 19 octombrie-19 noiembrie 2012, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ilfov au efectuat verificări la 15 societăţi comerciale, care au achiziţionat bunuri de la respectivul agent comercial, ocazie cu care au fost ridicate documente contabile.

În urma percheziţiilor efectuate în ziua de 19 noiembrie a. c., poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În cursul acestei zile, persoana în cauză urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunerea de arestare preventivă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.