Acasă Politic Mures: Noul prefect de Mures a fost investit in functie

Mures: Noul prefect de Mures a fost investit in functie

DISTRIBUIȚI

114560 – 11112012 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a participat la Târgu-Mureş la ceremonia de învestitură în funcţie a prefectului judeţului Mureş, Corneliu Grosu.

După depunerea jurământului de învestitură în funcţie ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut noului prefect să aibă ca principale priorităţi în perioada imediat următoare respectarea întocmai a prevederilor legale referitoare la organizarea alegerilor parlamentare şi buna administrare a resurselor necesare pregătirii pentru iarnă.

„Urmează o perioadă în care trebuie să faceţi dovada competenţei administrative pentru buna gestionare a evenimentele care vor urma, iar accentul trebuie să fie pus pe corecta desfăşurare a campaniei electorale şi a procesului de vot din ziua de 9 decembrie 2012. Însă această activitate nu trebuie să umbrească activităţile cotidiene ale Prefecturii, printre care şi pregătirea pentru iarnă” a susţinut ministrul Mircea Duşa.

La acest eveniment ministrul Mircea Duşa a fost însoţit de către secretarul general adjunct al M.A.I., chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea şi de şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Petre Tobă.

În continuarea vizitei în judeţul Mureş, oficialii Ministerului Administraţiei şi Internelor au participat la inaugurarea noului sediu al Poliţiei Reghin, ocazie cu care au transmis poliţiştilor că aşteptările referitoare la rezultatele acestora sunt pe măsura condiţiilor pe care le oferă noul sediu de poliţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.