Acasă Politic Calarasi: Liderul retelei de fraude bancare a fost gasit de Politie

Calarasi: Liderul retelei de fraude bancare a fost gasit de Politie

DISTRIBUIȚI

114389 – 04112012 – Liderul rețelei care se ocupa cu fraude bancare, Daniel Ruse,  a fost dus în arestul Poliției.

Acesta a fost găsit de polițiști la Oltenița, după ce instanţa a emis, sâmbătă seara, un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru obţinere ilicită de credite într-o afacere de fraudare a băncilor cu peste 22 milioane de euro, potrivit B1 Tv.

În această afacere în care au făst păgubite 16 unităţi bancare din România, judecătorii au emis 16 mandate de încarcerare, printre cei aflaţi deja în detenţie numărându-se un alt lider al grupării, Stan Mihai, fratele acestuia, Toma Mihai, şi fostul general DIE, Dragoş Diaconescu.

În acelaşi caz sunt cercetaţi, dar în stare de libertate, vicepreşedintele BRD, Alexandru Claudiu Cercel-Duca, şi directorul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Aurel Şaramet.

Funcţionari din Senatul României, ministerele Economiei şi al Agriculturii sau din ANAF, AVAS şi Fondurile Naţionale de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri sau a Creditului Rural formau cercul relaţional al grupării de fraude bancare, arată DIICOT în referatul cu propunerea de arestare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.