Acasă Politic Sibiu: Cristian Sima, dat in judecata

Sibiu: Cristian Sima, dat in judecata

DISTRIBUIȚI

114782 – 20112012 – Acţionarii Bursei de la Sibiu au decis să îl acţioneze în instanţă pe Cristian Sima, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general, deşi în AGA preşedintele de şedinţă

a afirmat că nu există nici un prejudiciu material în conturile Sibex, potrivit Antena 3.

În AGA a fost prezentat un raport privind situaţia financiară a Sibex din care reiese că nu au fost constatate prejudicii materiale, ci doar că Sima a depăşit unele cheltuieli cu salariul, de protocol şi pentru deplasările cu avionul.

„Din sumele ridicate de fostul conducător al societăţii Cristian Sima de pe cardul aflat la dispoziţia sa, şi pentru care nu a mai adus documente justificative în cuantum total de 37.645 lei, au mai rămas de recuperat 19.748,17 lei. În prezent, diferenţa până la suma totală este recuperată”, se arată în raport.

Diferenţa a fost recuperată din salariul pe care Sibex trebuia să îl plătească lui Sima, potrivit unor surse prezente la AGA.

Sima, revocat din funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu, a disparut cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o formă deţinută de el. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.