Acasă Politic Valcea: Salariatii Oltchim au renuntat la pichetarea Ministerului Economiei

Valcea: Salariatii Oltchim au renuntat la pichetarea Ministerului Economiei

DISTRIBUIȚI

114666 – 15112012 – Salariatii de la Oltchim au renuntat la pichetarea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, dupa ce miercuri seara au ajuns la un acord cu conducerea executiva, a declarat liderul de sindicat, Corneliu Cernev.

„Am renuntat la pichetare dupa ce ieri seara (miercuri – n.r) am ajuns la un acord cu conducerea executiva a combinatului”, a spus Cernev.

Salariatii de la SC Oltchim SA anuntasera marti ca au decis ca joi sa mearga la Bucuresti pentru a picheta sediul Ministerului Economiei. 

Liderul de sindicat Corneliu Cernev afirma ca vor cere ministrului Daniel Chitoiu “solutii concrete si nu promisiuni cu privire la plata restantelor salariale si a creditului de 40 milioane de euro necesar reluarii activitatii la SC Oltchim SA”. 

Daniel Chitoiu a anuntat insa miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca plata salariilor angajatilor Oltchim pentru luna septembrie 2012 va fi efectuata pana joi.

Oficialul a adaugat ca platile restante pentru luna octombrie vor fi efectuate la finalul lunii noiembrie – inceputul lunii decembrie, din primul ciclu de productie al combinatului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.