Acasă Politic Bucureşti: Blaga: “Nu am ce să îmi reproşez mie şi partidului în...

Bucureşti: Blaga: “Nu am ce să îmi reproşez mie şi partidului în relaţia cu Băsescu”

DISTRIBUIȚI

 – 118470 – 11042013 – Presedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a comentat, miercuri seara, posibilitatea de a se impaca cu presedintele Traian Basescu la doua saptamani dupa ce seful statului a declarat ca drumul sau si cel al PDL se despart.

“Relatiile din acest moment dintre PDL si Traian Basescu au fost stabilite in aceasta forma de domnul presedinte. Domnia sa a spus foarte clar fiecare pe drumul lui, nu eu sau vreun coleg din PDL. Domnia sa a spus nu mai vreau vorbe dragute. Eu nu imi pot opri colegii sa se exprime cum doresc. Suntem un partid democratic din toate punctele de vedere. Domnul presedinte a stabilit cum vede relatiile cu PDL. Nu am nimic de completat. Nu am ce sa imi reprosez mie si partidului in relatia cu Basescu”, a spus Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Totusi, liderul PDL a adaugat ca Traian Basescu a fost de partea buna a lucrurilor si ca a aparat Romania de abuzurile USL.

Vasile Blaga a mai spus ca sub conducerea lui Basescu justitia din Romania a devenit una libera.

„Sub presedintia lui Traian Basescu avem in sfarsit o justitie independenta in Romania. Sunt convins de asta, au curaj cei din justitie, magistratii, ca atunci cand simt o anumita presiune asupra lor sa actioneze. Aveau curaj pana in 2004?”, a adaugat Blaga. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.