Acasă Politic Bucuresti: Încă şase cadre medicale, arestate in dosarul decontarilor ilegale

Bucuresti: Încă şase cadre medicale, arestate in dosarul decontarilor ilegale

DISTRIBUIȚI

118348 – 07042013 – Curtea de Apel Bucureşti a arestat preventiv şase medici şi asistente în cazul cărora Tribunalul Capitalei a dispus, în 30 martie, cercetarea în libertate, în dosarul decontărilor ilegale de analize medicale.

Pe 30 martie, două complete de judecată de la Tribunalul Bucureşti au dispus arestarea preventivă a 22 dintre cele 37 de persoane reţinute de procurorii Parchetului Capitalei în dosarul decontărilor ilegale de analize medicale, alte 15 fiind lăsate libere. Deciziile au fost contestate la Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţiile formulate de şase dintre persoanele arestate, precum şi recursul procurorilor în cazul altor 12 medici şi asistente care în urma deciziei din 30 martie a Tribunalului Bucureşti au fost lăsaţi liberi.

Instanţa a respins recursurile formulate de Suleyman Memitanli (administratorul Uromed Center), Ioana Coconeanu (operator calculator CityLab), Alina Alexandra Eremia (asistent medical la CityLab), Ana Maria Baciu (biolog la CityLab), Irina Cristea (biolog la CityLab) şi Valentina Drăguşin (asistent medical). Decizia este definitivă, astfel că aceştia vor fi cercetaţi în continuare în arest. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.