Acasă Politic Bucuresti: Mărsuri antidrog în toată ţara

Bucuresti: Mărsuri antidrog în toată ţara

DISTRIBUIȚI

118224 – 02042013 – Agenţia Naţională Antidrog (ANA) organizează joi, 4 aprilie a. c., de la orele 9,30, marşul antidrog „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”. Marşul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în cadrul Programului iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, intitulat „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, proiect care presupune derularea, în saptamâna 1 – 5 aprilie 2013 a unor activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare.

Această manifestare este organizată la nivel naţional, iar în Bucureşti se va desfăşura pe traseul Parc Izvor – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Bd. Naţiunile Unite – Parc Izvor.

La marşul antidrog vor participa 3.000 de elevi şi 200 de profesori din Bucureşti, alături de specialişti şi voluntari ai Agenţiei Naţionale Antidrog.

Evenimentul are ca obiective sensibilizarea opiniei publice în legătură cu riscurile şi consecinţele consumului de droguri, la care sunt expusi în mod egal tinerii, promovarea nediscriminării consumatorilor de droguri şi implicarea elevilor în activităţi de prevenire a consumului de droguri.

Elevi din cadrul Consiliului Municipal al Elevilor, împreună cu specialişti din cadrul agenţiei, au redactat o declaraţie antidrog, care va fi citită în Parcul Izvor înainte de începerea marşului, iar două grupuri formate din patru reprezentanţi ai Consiliului Municipal al Elevilor şi un specialist ANA vor intra la Senat şi la Camera Deputaţilor pentru a înmâna declaraţia către factorii de decizie din Parlamentul României. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.