Acasă Politic Bucureşti: Bani rambursaţi din TVA pentru salariile restante de la Mechel Câmpia...

Bucureşti: Bani rambursaţi din TVA pentru salariile restante de la Mechel Câmpia Turzii

DISTRIBUIȚI

 – 118459 – 10042013 – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) rambursează, miercuri, TVA în valoare de 4,8 milioane lei companiei Mechel Câmpia Turzii, a anunţat premierul Victor Ponta, care i-a cerut ministrului Economiei, Varujan Vosganian, să se asigure că banii vor fi folosiţi la plata salariilor restante.

„Pentru angajaţii de la Mechel, astăzi ANAF eliberează (…) 4,8 milioane, au plecat în contul celor de la Mechel pentru plata salariaţilor. O să vă rog – şi ştiu că supravegheaţi acest lucru – să nu ne trezim că cei de la Mechel iau banii şi pleacă în altă parte cu ei, că există această posibilitate şi noi le dăm banii, rambursarea aceea de TVA, iar ei pleacă cine ştie prin ce…Prin Cipru, era să zic că pleacă cu banii, dar nu în Cipru, poate în altă parte”, i-a spus Ponta ministrului.

Vosganian a asigurat că suma va fi utilizată doar în scopul stabilit de Guvern.

„Mechel Câmpia Turzii este deja în procedură de insolvenţă, administratorii judiciari sunt cei care decid plăţile, astfel încât avem o garanţie că sumele merg către salarii”, a spus ministrul Economiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.