Acasă Politic Bucureşti: Protest împotriva exploatării gazelor de şist la Universitate

Bucureşti: Protest împotriva exploatării gazelor de şist la Universitate

DISTRIBUIȚI

118301 – 04042013 – „Joi au loc proteste in multe localitati din tara impotriva utilizarii tehnologiei fracturarii hidraulice pentru exploatarea gazelor de sist. In calitate de presedinte al Partidului Verde ii indemn pe toti membrii si simpatizantii partidului sa participe la aceste proteste oriunde se vor desfasura ele.

Ne exprimam opozitia fata de acest tip de tehnologie care ridica riscuri importante fata de mediu si consideram ca securitatea energetica a Romaniei poate fi asigurata din surse regenerabile de energie. Consideram ca Romania ar trebui sa mizeze pe sursele regenerabile si nu pe tehnologii care prezinta un risc major fata de mediu”, a declarat deputatul, miercuri, Remus Cernea, presedintele Partidului Verde.

El a explicat ca politicienii ar trebui sa faca toate demersurile necesare pentru a stopa implementarea unei astfel de tehnologii. 

„Noi, ca politicieni, trebuie sa convingem cat mai multi colegi din coalitia majoritara si pe cat mai multi colegi din Opozitie sa facem demersurile necesare pentru a stopa implementarea unei astfel de tehnologii. Exista un proiect de lege in Parlament, care a fost respins de Senat, urmeaza sa ajunga la Camera Deputatilor, care prevede interzicerea acestui tip de tehnologie in Romania”, a mai precizat Cernea.Potrivit deputatului, la Bucuresti protestul are avea loc in Piata Universitatii de la orele 17.30. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.