Acasă Centru Alba Alba: Șeful de la Crima Organizată Alba a fost arestat

Alba: Șeful de la Crima Organizată Alba a fost arestat

DISTRIBUIȚI

123703 – 25102013 – Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere.Instanta a admis propunerile de arestare preventiva inaintate de catre procurorii DIICOT atat pentru seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, cat si pentru celelalte doua persoane cercetate in acest dosar, respectiv Titus Biriescu si Ramona Biriescu, potrivit Mediafax.

Decizia Curtii de Apel Alba Iulia nu este definitiva, iar inculpatii au declarat recurs in sala, care va fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost dus, joi dupa-amiaza, la Curtea de Apel Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventiva, dupa ce cu o zi in urma a fost retinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.