Acasă Politic Bucuresti: Cartel Alfa reclama ameninţări asupra salariaţilor COS Târgovişte

Bucuresti: Cartel Alfa reclama ameninţări asupra salariaţilor COS Târgovişte

DISTRIBUIȚI

123313 – 09102013 – Confederatia Nationala Sindicala Cartel anunta ca urmareste cu maxima ingrijorare abuzul pe care il face administratia rusa a SC COS Targoviste SA, prin faptul ca salariatii, membri ai Sindicatului Metalurgistul, sunt determinati sa semneze, impotriva vointei lor, un document (atasat) prin care renunta la judecarea contestatiei care face obiectul dosarului 1906 / 120 / 2010 / a 25 si declara ca nu au imputernicit prin semnatura pe liderul sindical Banu Gabriel sa faca demersurile juridice de a recupera de la masa credala a sumelor restante datorate de SC COS Targoviste SA.

            Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa va acorda asistenta juridica necesara pentru fiecare membru care sesizeaza ca a semnat acest document sub diferite forme de amenintare. De asemenea, confederatia sprijina toate demersurile legitime si legale ale salariatilor, facute prin intermediul Sindicatului Metalurgistul, de recuperare a sumelor de bani reprezentand drepturi salariale restante.

            Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa atrage atentia asupra faptului ca, potrivit legii, orice document semnat sub amenintarea cu pierderea locului de munca este lovit de nulitate .

            Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita institutiilor statului competente sa intervina de urgenta pentru a determina intrarea in legalitate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.