Acasă Politic Bucuresti: CNA a sesizat Parchetul în legătură cu retransmisia OTV

Bucuresti: CNA a sesizat Parchetul în legătură cu retransmisia OTV

DISTRIBUIȚI

123624 – 22102013 – CNA a decis în ședința de marți, să ceară ANCOM și Digital Sky suspendarea temporară a emisiei DDTV până la soluționarea „elementelor de natură penală” după ce DDTV a preluat în mod ilegal semnalul OTV.

Tot azi, CNA a decis sesizarea Parchetului în legătură cu retransmisia OTV, considerat post fără licență în România.

Șefa CNA spune că DD TV are voie să difuzeze în grila sa filme, într-un procent de 67,5%, şi programe preluate de la televiziunea de muzică populară Inedit TV (32,5%).

Pe 16 octombrie, Dan Diaconescu a anunţat că a început să emită în Italia pe frecvenţa televiziunii Romit TV, dar şi pe internet, dintr-un studio amenajat într-o biserică din Vatican.

Însă, Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă că “OTV nu emite de la Vatican, iar Diaconescu nu are rezidenţă în Statul Cetăţii Vaticanului”, precizând că “afirmaţiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false şi nefondate”.

Romit TV emite în Italia pe o licenţă digitală terestră şi nu deţine o licenţă de satelit proprie, după cum nici OTV nu deţine vreo licenţă audiovizuală în Italia.

CNA a retras, în şedinţa din 22 ianuarie 2013, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, din cauză că societatea Ocram Televiziune SRL, care deţinea licenţa televiziunii, nu a făcut dovada plăţii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislaţiei audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 şi 2012. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.