Acasă Politic Bucuresti: DD începe ofensiva electorală

Bucuresti: DD începe ofensiva electorală

DISTRIBUIȚI

123383 – 13102013 – Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca partidul sau va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere sa achite cate doua milioane de euro, conform unei conventii semnate inainte de alegeri.

„E limpede ca tradarea este la loc de cinste in politica romaneasca, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare ca meteahna intiparita in randul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecarile din PPDD. Cei care au plecat, au plecat pentru o falsa promisiune neindeplinita nici pana astazi. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o conventie cu PPDD, ca in cazul in care paraseste partidul sa plateasca doua milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze si ne vom adresa de luni instantei, iar primul proces va fi cel al lui Tudor Barbu”, a spus Neagu, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca.

Neagu a subliniat ca s-au inregistrat peste 20 de plecari din PPDD, formatiunea avand in prezent 42 de parlamentari, fata de 68, cati au fost alesi in 2012. Unul dintre cei care au plecat la alt partid este Tudor Barbu, ales in 2012 senator din partea PPDD, iar care in prezent este membru PC. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.