Acasă Politic Bucuresti: Încă o somaţie pentru Crin Antonescu

Bucuresti: Încă o somaţie pentru Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

123196 – 04102013 – Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că ultimul atac al lui Crin Antonescu la adresa premierului Victor Ponta este incorect, iar liderul PNL trebuie să spună clar dacă „şi-a făcut alte calcule” cu viitorul USL. „Poziţionarea e total neserioasă şi suntem dezamăgiţi de faptul că domnul Crin Antonescu nu realizează importanţa

construcţiei numită USL. Şi-au pus foarte mulţi speranţa în noi, avem foarte multe obiective mai importante de dus la îndeplinire decât lupta cu Traian Băsescu”, a spus Ivan, citat de B1 Tv.

Purtătorul de cuvânt al PSD spune că ieşirea publică a lui Antonescu pune USL într-o situaţie delicată.

„În primul rând, aceste declaraţii nu sunt corecte. Domnul Crin Antonescu ştie foarte bine că nimeni din PSD – suntem parteneri de drum de atâta timp – nu a încercat vreodată să politizeze Justiţia. Dimpotrivă, scoaterea Justiţiei din ghearele lui Traian Bsăescu a fost o luptă pe care am dus-o împreună, şi noi şi liberalii şi conservatorii. USL a avut şi are în continuare un astfel de obiectiv”, a spus Ivan.

În plus, atitudinea lui Antonesu faţă de premier este total incorectă şi denotă clar disperarea sa după voturi, adaugă acesta.

„Domnul Crin Antonescu, dincolo de supărările pe care şi le caută, văd că periodic odată la o spătămână, la două saptămâni, ca să atace PSD, trebuie să-şi lămurească până la urmă ce vrea să facă în continuare. Mai mergem pe acelaşi drum, e important să răspundem aşteptărilor celor care ne-au votat sau e mai important să se poziţioneze ba împotriva Roşiei Montane, ba împotriva lui Victor Ponta. Până la urmă Crin Antonescu trebuie să răspundă la o întrebare foarte simplă: mai mergem împreună sau şi-a făcut alte calcule?”, a precizat Ivan.

Crin Antonescu a declarat, vineri, că este inacceptabil gestul premierului de a vorbi în numele procurorului general. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.