Acasă Politic Bucuresti: Începe Studenţiada 2013

Bucuresti: Începe Studenţiada 2013

DISTRIBUIȚI

123741 – 27102013 – Studenţiada, unul dintre cele mai mari evenimente studențesti din România, ajuns la cea de-a opta ediție, va avea loc anul acesta în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, în 14 centre universitare din România și va reuni evenimente din sectoare precum educație, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.

Uniunea Națională a Studenților din România, organizatorii evenimentului, și-au propus să ofere studenților din București, Iași, Craiova, Timișoara, Reșita, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Petroșani, Galați, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Bacău o săptămână plină de activități inedite, menite să îi ajute să  deprindă compentențe necesare dezvoltării individuale si să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca şi cetățeni, oferindu-le șansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

Organizatorii au promis evenimente cu tradiție, precum manifestări culturale, competiții sportive și petreceri tematice, dar și unele inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lecții de teatru.

Festivalul va culmina sâmbătă, 2 noiembrie, cu un concert de excepție susținut de Andra, Voltaj și Vunk la Rectoratul Universităţii Poliotehnice Bucureşti (UPB), iar săptămâna se va încheia duminică, 2 noiembrie cu un recital extraordinar al Corului Universității Naționale de Muzică din București.

Pe site-ul studentiada.ro sunt oferite detalii despre bilete gratuite la muzeu, operă, film, teatru, competiții sportive (fotbal, badminton, tenis de câmp, jocuri de sală, șah, table, ciclism), traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, seminarii, petreceri tematice, concursuri de cultură generală, concursuri trăznite, concerte. – www.promptmedia.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.