Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Grapini, din nou contra Guvernului

Bucuresti: Ministrul Grapini, din nou contra Guvernului

DISTRIBUIȚI

123244 – 07102013 – Proiectul de lege privind exploatarea aurului la Roșia Montană nu poate fi votat în forma trimisă de Guvern, a declarat ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Maria Grapini, în fața Comisiei parlamentare speciale pentru Roșia Montană. „Legea nu este votabilă din punct de vedere economic

și al avantajului statului român”, a precizat Maria Grapini. Ea a precizat că se referă atât la redevență, care a fost stabilită la 6%, cât și la participația statului, de 25%.

            Ministrul a explicat și de ce nu a transmis acest mesaj în ședința de guvern în care s-a decis trimiterea proiectului de lege în parlament: „Eram plecată, în interes de serviciu, din țară”.

            Nu este pentru prima dată când Marian Grapini critică Guvernul din care face parte. Luna trecută, ea a declarat că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte, şi că membrii acestuia nu înţeleg mediul de afaceri.

            Replica premierului nu s-a lăsat mult așteptată. „Relația dintre Guvern și mediul de afaceri este în primul rând responsabilitatea doamnei ministru Grapini. Nu știu în ce context… Dacă e nemulțumită, sigur o să găsim un alt ministru mai bun”, a declarat Victor Ponta.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.