Acasă Politic Bucuresti: PSD-ul nu se lasă

Bucuresti: PSD-ul nu se lasă

DISTRIBUIȚI

123195 – 04102013 – Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a criticat intervenţia de vineri a lui Crin Antonescu, calificând-o ca pe „cel mai dur atac“ de până acum la adresa social-democraţilor. De asemenea, Sârbu consideră că, prin comentariul referitor la independenţa justiţiei, liderul liberal doreşte să îşi asume tema centrală a campaniei lui Traian Băsescu.

„Cel mai dur atac a fost cel de astăzi, fără menajamente. Noi luni aveam şedinţă să clarificăm unele aspecte. Toţi ne-am rezumat la ce se va întâmpla luni. Să vii acum, în liniştea dinaintea furtunii, să faci o furtună, chiar pentru un om politic de talia lui Crin Antonescu e dezastruos“, a declarat Sârbu . 

„Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-președinte, care a ieșit așa să dea lecții tuturor. Ieșirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni ședință. Am calmat situația sătpămâna asta, am zis toți că nu mai ieșim public. Deodată a simțit iarăși că vine un val pe care l-ar putea utiliza în crșterea în sondaje și a ieșit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituțiile statului”, a declarat Ilie Sârbu într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Acesta a continuat spunând că afirmațiile lui Crin Antonescu sugerau că urmează să anunțe retragerea PNL de la guvernare.

„Avem impresia că acum încheie cu declarația finală: gata noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiția până la capăt în România. E o chestie electorală, pe care o simțim toți. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile”, a mai spus Ilie Sârbu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.