Acasă Politic Bucuresti: Selecţii pentru piloţii MAI

Bucuresti: Selecţii pentru piloţii MAI

DISTRIBUIȚI

123627 – 22102013 – Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne recrutează, în perioada 22 octombrie – 4 noiembrie a. c., 10 ofiţeri din rândul angajaţilor MAI pentru selecţie, formare şi încadrare pe funcţii de piloţi de elicoptere.

Procesul de selecţie se va desfăşura în două etape: susţinerea probelor fizice specifice categoriei de pregătire fizică accentuată – probă eliminatorie şi susţinerea examenului de admitere în cadrul Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, sub forma unei evaluări a cunoştinţelor generale de limbă engleză, matematică şi fizică.

Candidaţii declaraţi „ADMIS” vor fi mutaţi în interesul serviciului la I.G.Av. şi numiţi în funcţii într-o structură special destinată acestora, iar ulterior vor urma cursurile la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, bursele de instruire fiind asigurate de Ministerul Transporturilor.

La finalizarea cursului care se desfăşoară pe parcursul a 12 luni, absolvenţii vor dobândi licenţă civilă de zbor, care în urma parcurgerii unui program de pregătire specific, stabilit de Statul Major al Forţelor Aeriene, va fi echivalată cu brevet militar de pilot. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.