Acasă Politic Giurgiu: Naşul şi-a găsit naşul

Giurgiu: Naşul şi-a găsit naşul

DISTRIBUIȚI

123312 – 09102013 – Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu – PTF Giurgiu Feroviar au descoperit, ascunse în interiorul pereţilor despărţitori dintre cuşetele unui tren, 2.200 pachete ţigări pe care însoţitorul vagonului de dormit intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

            Marţi după amiaza, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat un control amănunţit asupra trenului rapid care circulă pe ruta Istanbul – Bucureşti. Aceşti au descoperit în interiorul pereţilor despărţitori dintre cuşetele unui vagon de dormit, 2.200 pachete ţigări Ashima fără marcaje fiscale. În cadrul primelor cercetări, însoţitorul vagonului de dormit, un român în vârstă de 25 ani, a declarat că nu are cunoştinţă despre modul în care au ajuns ţigaretele în pereţii cuşetelor.

            Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 26.400 lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar însoţitorul vagonului este cercetat pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, fără ca acestea să fie marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.