Acasă Politic Prahova: Cornel Penescu a fost condamnat la patru ani de închisoare

Prahova: Cornel Penescu a fost condamnat la patru ani de închisoare

DISTRIBUIȚI

123702 – 25102013 – Fostul finanţator al clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul privind mita pentru arbitri, a declarat, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova.

Magistraţii acestei instanţe s-au pronunţat pe fond în dosarul privind mita pentru arbitri în care au fost trimise în judecată, în anul 2009, 14 persoane, printre care şi Cornel Penescu. Hotărârea nu este definitivă.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada 2006-aprilie 2009, inculpații Penescu Gheorghe Cornel, Facaleață Liviu Ilie, Mincă Cristian, Pieca Gheorghiță și Gheorghe Constantin au inițiat și constituit un grup infracțional organizat care a acționat în mod coordonat în scopul comiterii mai multor infracțiuni grave de corupție prin care să obțină beneficii financiare sau materiale.

Penescu se află încarcerat la Penitenciarul Colibași, dupa că, în luna septembrie, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită. În același dosar, senatorul PP-DD Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și fals intelectual. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.