Acasă Politic SUA: Mai imprumutam niste bani

SUA: Mai imprumutam niste bani

DISTRIBUIȚI

123635 – 23102013 – Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Bancii Mondiale a stabilit ca Romania va mai imprumuta un miliard de dolari care va fi folosit ~pentru implementarea unor programe.

Intr-un interviu acordat RTV,premierul a specificat ca banii respectivi vor merge doar catre educatie si sanatate, si doar pentru proiectele care vor avea acceptul BM: „Sunt de acord sa ne sprijine, sa dea credite ieftine, dar sa discutam cu ei (Banca Mondiala – n.r.) strategia, reformele”, a precizat prim-ministrul, care a adaugat in cadrul cancelariei va fi creat un corp special pentru acest tip de proiecte.

Intrebat cu cate locuri de munca se intoarce din SUA, premierul a formulat un raspuns evaziv : „Nu stiu daca ma intorc cu locuri de munca, ma intorc cu ce mi-a comunicat conducerea marilor companii. Mi-au spus foarte clar cat vor angaja, ce proiecte vor aduce”.

De asemenea, Victor Ponta a vorbit si despre intalnirea sa cu vicepresedintele american Joe Biden, accentuând temele economice.

Premierul a avut intalniri, marti, la Washington, cu reprezentantii Bancii Mondiale, dupa care s-a intalnit, timp de o ora, cu vicepresedintele american Joe Biden, caruia i-a spus ca justitia nu se va mai implica in politica interna. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.