Acasă Politic Suceava: Cantitate mare de țigări de contrabandă, confiscată la frontiera cu Ucraina

Suceava: Cantitate mare de țigări de contrabandă, confiscată la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

123846 – 31102013 – Poliţiştii de frontieră din Rădăuţi au observat în seara zilei de 30 octombrie a. c. un grup de persoane care transportau peste frontiera de stat din Ucraina în România mai multe colete voluminoase cu ţigări de contrabandă.Poliţiştii de frontieră i-au somat prin voce pe cei în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus au fost trase

două focuri de avertisment în plan vertical.

În urma acţiunii, a fost reţinut un ucrainean în vârstă de 25 ani, celelalte persoane dispersând-se pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost informaţi şi grănicerii ucraineni care au comunicat că la scurt timp pe direcţia respectivă au reţinut o persoană implicată în activitatea infracţională şi au descoperit mai multe colete cu ţigări din acelaşi lot.

Coletele care conţineau 46.500 pachete de ţigări de provenienţă Ucraina şi Belarus au fost transportate la sediul S.P.F. Rădăuţi şi confiscate.

Ucraineanul este cercetat de poliţiştii de frontieră suceveni pentru contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

În continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.