Acasă Politic Berna: Conferinţă dedicată stopării traficului de fiinţe umane

Berna: Conferinţă dedicată stopării traficului de fiinţe umane

DISTRIBUIȚI

123886 – 01112013 – La Berna, în Elvetia, va avea loc pe 2 noiembrie conferinţa „Stoparea traficului de fiinţe umane”, organizată de către mişcarea elveţiană StopArmut 2015 şi care are drept obiectiv identificarea de măsuri concrete în lupta împotriva traficului de fiinţe umane. La conferinţă vor participa reprezentanţi ai organizaţiilor de profil elveţiene,

înalţi oficiali precum consilierul federal responsabil pentru Justiţie şi Poliţie, Simonetta Sommaruga, dar şi politicieni din Germania, Bulgaria şi Regatul Ţărilor de Jos.

Camera Deputaţilor va fi reprezentată de deputat Angel Tîlvăr, care va participa la acest eveniment în calitate de membru al Grupului pentru combaterea traficului de persoane din Parlamentul României. Cu această ocazie, deputatul Tîlvăr va avea şi întrevederi cu autorităţile elveţiene în vederea stabilirii unor modalităţi de colaborare la nivelul acestui grup. Totodată, deputatul Tîlvăr va distribui raportul de evaluare al Grupului parlamentar român pentru combaterea traficului de persoane.

România este singura ţară din Europa care a realizat un astfel de raport de evaluare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.