Acasă Politic Bucuresti: Blaga: În turul doi al prezidențialelor va ajunge un candidat al...

Bucuresti: Blaga: În turul doi al prezidențialelor va ajunge un candidat al dreptei, nu Antonescu

DISTRIBUIȚI

124120 – 13112013 – Președintele PDL Vasile Blaga a declarat, marți seara, că în turul doi al prezidențialelor va ajunge un candidat susținut de dreapta, și nu liderul PNL Crin Antonescu. ”Niciodată PDL nu va sprijini un candidat socialist. Fie el Traian Băsescu sau Vasile Blaga, nimeni nu-i va putea cere PDL.

Eu cred că în turul doi va intra un candidat susţinut de dreapta, susţinut de PDL, şi nu Crin Antonescu. Aceasta este convingerea mea”, a precizat Blaga, la B1 Tv.

”Suntem cu un an înaintea alegerilor din 2014, iar un candidat al dreptei, în acest moment, are șansa de a nu fi coabitat cu un guvern incapabil. Ce este astăzi PNL? Un altfel fel de PSD. Crin Antonescu acceptă în acest moment acest buget socialist, semnează capitularea PNL-ului în fața PSD-ului, a lui în fața lui Ponta. Degeaba face un joc de gleznă altundeva”, s-a justificat Blaga.

Întrebat despre o eventuală unificare a PDL cu PNL, Blaga a spus că nu poate să discute acest subiect atâta timp cât PNL se află în alianță cu PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.