Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: CCR a falsificat referendumul din 2012

Bucuresti: Crin Antonescu: CCR a falsificat referendumul din 2012

DISTRIBUIȚI

123859 – 01112013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi seara, un atac virulent la adresa Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR). Printre reprosurile pe care le-a facut Antonescu se afla si faptul ca magistratii CCR ar fi falsificat referendumul pentru demiterea presedinteleui Traian Basescu din vara trecuta.

„Modificarea Constitutiei se amana pentru ca o majoritate a CCR a decis ca nu vrea. Nu au nicio baza, niciun temei legal, dar nu vor dansii. Nu poti incalca hotararile Curtii, aceasta Curte Constitutionala a falsificat rezultatele unui referendum, raportandu-l la alta lege”, a declarat Antonescu la Realitatea Tv.

„Sa retinem faptul ca sase cetateni romani ai CCR au falsificat, nu au mai raportat cvorumul la legea referendumului, ci la legea alegerilor prezidentiale. Asta nu a fost facuta de americani, nu de Barosso, ci de sase cetateni ai Romaniei, membri ai CCR, care si-au batut joc. Suntem intr-o situatie similara, in care dansii inventeaza ca nu vor dansii un an ca legea sa se aplice”, a incheiat liderul liberal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.