Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: “Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL”

Bucuresti: Crin Antonescu: “Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL”

DISTRIBUIȚI

123860 – 01112013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este pregatit sa fie doar candidatul liberalilor la prezidentiale, desi nu-si doreste acest lucru. Totodata, el a spus ca „s-ar putea” sa fie oameni in USL care sa nu agreeze candidatura sa la prezidentiale.

Intrebat, la Realitatea Tv, daca sunt oameni in USL care sa isi doreasca ca el sa nu candideze la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu a spus: „S-ar putea, dar nu ma intereseaza. USL este o constructie politica, doua partide mari, foarte multi oameni, unii au alte sperante, altii au alte amintiri, nu ma intereseaza”.

„Am facut o alianta, nu ca Victor Ponta sa devina prim-ministru si ca eu sa devin presedinte, ci ca sa facem lucruri mari, daca suntem in stare, cu Romania, pentru romani. Daca cineva are dorinte in legatura cu eventuala retragere a mea, cu eventuala inlaturare a mea, aceste lucruri poti sa le observi, dar nu iti atrag atentia”, a spus liderul PNL.

Antonescu a recunoscut ca este posibil ca un presedinte de organizatie sau un primar sa se fi razgandit in privinta sustinerii sale.

„Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL, dar nu imi doresc asta. E o ipoteza nefasta. Inseamna un esec pentru toata lumea. Este esecul unui proiect pe care l-am promis oamenilor. Daca va fi luata o astfel de decizie, nu mai este responsabilitatea mea”, a mai afirmat Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.