Acasă Politic Bucuresti: PDL îl atacă pe Oprescu

Bucuresti: PDL îl atacă pe Oprescu

DISTRIBUIȚI

124011 – 07112013 – Dupa ce USL, prin guvernul taxator Ponta, anunta tsunami-uri fiscale care vor dobori si putina activitate economica existenta acum in Capitala, Sorin Oprescu nu se lasa mai prejos si isi aduce aportul nemijlocit la falimentarea mediului privat din Bucuresti, sustine purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti: Mihai Atanasoaei.

“Sorin Oprescu vrea ca subventia la caldura pentru agentii economici sa creasca la 329,30 lei fara TVA, adica 408,33 lei / gigacalorie! Si vrea ca acest lucru sa se intample rapid, adica in cel mult o luna de zile! Dovada – proiectul de hotarare publicat pe site-ul Primariei Capitalei, prin care Oprescu vrea sa creasca pretul la gigacalorie pentru consumatorii non-casnici. Acelasi Sorin Oprescu anunta cu emfaza, la inceputul anului, ca bucurestenii nu vor mai plati energia termica dupa ce ELCEN si RADET vor fuziona. Ce fac USL si Oprescu in schimb? Maresc pretul gigacaloriei iar despre fuziunea celor doua societati nu mai aduce nimeni aminte”, a declarat Atanasoaei.

Prin aceste masuri “impotente”, consecintele vor fi cel putin cresterea preturilor la produsele comercializate de agentii economici si blocarea activitatilor economice la nivelul Capitalei.

“PDL Bucuresti le cere lui Oprescu si lui Ponta sa nu creasca pretul la gigacalorie in Bucuresti pentru nici un consumator si sa gaseasca imediat solutii (anuntate in campanii electorale, de altfel) pentru ca nici un bucurestean sa nu plateasca preturi mai mari pentru incompetenta primarului de a atrage fonduri la bugetul local. Daca Oprescu si USL vor decide majorarea gigacaloriei in Bucuresti, PDL va ataca in instanta aceasta hotarare si are in vedere formularea unei plangeri penale pe numele lui Oprescu pentru delapidarea banului public”, a mai spus purtatorul de cuvant al PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.