Acasă Politic Bucuresti: Ponta: Este important ca PSD să câştige europarlamentarele şi prezidenţialele

Bucuresti: Ponta: Este important ca PSD să câştige europarlamentarele şi prezidenţialele

DISTRIBUIȚI

124043 – 10112013 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, că anul viitor se încheie o perioadă politică istorică, arătând că este important ca partidul să câștige încă două bătălii, și anume alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. „Anul  viitor se încheie o perioadă politică istorică.

E importat cu ce o înlocuim. Ați cam obosit după atâtea războaie politice. Știu că vă cer încă un efort pentru la anul, să câștigăm încă două bătălii. Mai avem încă un an de bătălii politice, mai avem un an în care trebuie să câștigăm două bătălii. Avem nevoie de un președinte pacificator și care să sprijine Guvernul”, a declarat Victor Ponta.

„Am venit la guvernare să facem dreptate celor care au fost neîndreptățiți, care au avut cel mai mult de suferit în urma guvernării Boc. Ne facem datoria pentru cei care ne-au votat și ne-o vom face în continuare.Îmi doresc o justiție independentă. Pentru 2014 susțin în totalitate ideea descentralizării”, a mai spus Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.