Acasă Politic Bucuresti: Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

Bucuresti: Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

DISTRIBUIȚI

124080 – 11112013 – Sorin Roşca Stănescu a fost exlus din PNL în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu. Şedinţa conducerii PNL în care s-a votat asupra propunerii de excludere din partid a lui Sorin Roşca Stănescu s-a desfăşurat în prezenţa senatorului.

Sorin Roşca Stănescu a fost rugat de jurnalişti să-şi prezinte public punctul de vedere în ceea ce priveşte propunerea de excludere a sa din partid, anunţată de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Senatorul a precizat că nu face declaraţii înaintea şedinţei la care va lua parte.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL.

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.

„Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere – n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o”, a afirmat preşedintele PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.