Acasă Politic Bucuresti: Sustinere in stradă pentru comisarul şef Berbeceanu în Bucureşti şi Deva

Bucuresti: Sustinere in stradă pentru comisarul şef Berbeceanu în Bucureşti şi Deva

DISTRIBUIȚI
berbeceanu

berbeceanu124215 – 17112013 – Confederaţia Naţională Sindicală (CNS) Cartel Alfa şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual sunt solidari cu acţiunea cetăţenilor de susţinere a comisarului şef Traian Berbeceanu, care are loc duminică, în Bucureşti, în faţa Parchetului General, de la orele 13.00, şi în Deva, de la orele 16.00.

            “Nu dorim să influenţăm procesul de justiţie. Considerăm însă că încarcerarea poliţistului este un abuz şi cerem ca acesta să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, garantată legal şi constituţional, şi să fie cercetat în stare de libertate, până la finalizarea procesului,” a declarat Bogdan Hossu, preşedintele CNS Cartel Alfa.

            „Convingerea celor care îl cunosc pe comisar că acesta este victima unei înscenări şi valul de reacţie şi susţinere publică, locală şi naţională, pe care cazul l-a suscitat, demonstrează că este vorba despre o situaţie simptomatică şi, totodată, este un semnal clar că cetăţenii nu mai sunt dispuşi să tolereze abuzurile autorităţilor, care, sub masca ordinii şi a luptei cu infracţionalitatea, în fapt protejează un sistem mafiot, cu ramificaţii dintre cele mai înalte”, a mai spus Hossu.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.