Acasă Politic Bucureşti: Antonescu nu îl vrea pe Geoană în Guvern

Bucureşti: Antonescu nu îl vrea pe Geoană în Guvern

DISTRIBUIȚI

124413 26112013 – Preşedintele PNL Crin Antonescu a fost întrebat luni de jurnalişti cum comentează informaţia potrivit căreia senatorul PSD Mircea Geoană a fost numit „înalt reprezentant” al Guvernului pentru proiecte strategice şi diplomaţie publică. „Nu cred. Nu a fost numit înalt reprezentant, când să fie numit?

Trebuia să fie o şedinţă de Guvern. Şi mă îndoiesc. Înalt, înalt, dar nu e clar al cui reprezentant, pentru ce probleme şi faţă de cine. Asta nu mi-e clar, dar nu e un subiect serios, zău”, a afirmat Antonescu.

            Liderul PNL a fost întrebat totodată dacă s-ar împotrivi unei astfel de propuneri de numire. „Sigur că da, că trebuie să fii un om serios ca să fii înalt reprezentant”, a spus Antonescu.

            Premierul Victor Ponta a fost întrebat, duminică, la Antena 3, despre o informaţie potrivit căreia Guvernul ar pregăti numirea lui Mircea Geoană în funcţia de înalt reprezentant al Guvernului pentru proiecte strategice şi diplomaţie publică.

            „De mai mult timp am discutat cât de des am putut cu domnul Geoană toate temele importante de politică externă, pentru că este una dintre persoanele a cărei pregătire, a cărei experienţă în domeniu nu cred că le-a contestat vreodată cineva. Şi sigur că simt nevoia, alături de ministrul Corlăţean, alături de consilierii mei de stat, de secretarii de stat … totuşi, o persoană, repet, cu experienţa şi pregătirea domnului Geoană este extrem, extrem de utilă. Şi m-am bucurat că vrea să ne sprijine în nişte lucruri importante”, a spus premierul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.