Acasă Politic Bucureşti: De la funcții se rupe prietenia

Bucureşti: De la funcții se rupe prietenia

DISTRIBUIȚI

124249 – 19112013 – O reacţie a preşedintelui PC, Daniel Constantin, la afirmaţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, a lămurit de ce conservatorii au sărit la „bătaie” împotriva PNL şi în special împotriva liderului liberal. „În iunie 2013 am spus foarte clar că protocolul cu PNL nu se respectă, că în 28 de judeţe nu avem

protocol de colaborare, că PNL a negociat şi în numele PC cu domnul Ponta paritate şi, apoi, a uitat să negocieze şi cu noi. Dar sunt chestiuni de detaliu. Nu am mai cerut absolut nimic din luna iunie, nici măcar o clarificare, o întâlnire, funcţii politice”, a afirmat Daniel Constantin.

            Din declaraţia lui Daniel Constantin rezultă ce a generat supărarea PC pe PNL şi pe Crin Antonescu: excluderea de la masa împărţirii funcţiilor.

            Supărarea s-a manifestat în primă instanţă la recentul congres al PC, printr-un atac virulent la adresa lui Crin Antonescu, acesta fiind acuzat de Dan Voiculescu de atitudine favorabilă faţă de Traian Băsescu.

            Antonescu a dat o primă replică la atacul lui Voiculescu, după care de două zile a început un război al declaraţiilor de ambele părţi, iar la Antena 3 au început „represalii” la adresa liderului liberal. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.