Acasă Politic Bucureşti: Deputatul Gireadă îi cere ministrului Teodorovici să nu mai schimbe „regulile...

Bucureşti: Deputatul Gireadă îi cere ministrului Teodorovici să nu mai schimbe „regulile jocului” din mers

DISTRIBUIȚI
Dumitru_Verginel_Gireada

Dumitru_Verginel_Gireada124272 – 19112013 – În urma discutiilor purtate la 18 noiembrie a. c., în cadrul Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, deputatul Dumitru Verginel Gireada i-a solicitat reprezentantului Guvernului să facă precizări referitoare la perioadele de depunere

a proiectelor, inclusiv pe comunităţile din mediul rural, la simplificarea punctajelor şi la criteriile pentru ca proiectele din fonduri europene să fie declarate eligibile.

            Deputatul liberal de Botoşani a subliniat că este necesar ca „regulile jocului” să nu mai fie schimbate din mers în ceea ce priveşte acordarea fondurilor europene şi a procedurilor în cauză.

            Deputatul Dumitru Verginel Gireadă a declarat că în intervalul 2014- 2020 vor fi acordate 500 milioane de euro numai pentru realizarea cadastrului general.

            Ghidul pentru depunerea proiectelor va fi gata în luna februarie, urmând ca perioada de depunere a proiectelor să se încheie în perioada mai-iunie, anul viitor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.