Acasă Politic Bucureşti: Grevă de avertisment, luni dimineața, în sistemul sanitar

Bucureşti: Grevă de avertisment, luni dimineața, în sistemul sanitar

DISTRIBUIȚI

124376 24112013 – Cadrele medicale care fac parte din Federația Sanitas anunță declanșarea unei greve de avertisment, timp de două ore, luni dimineața. Prim-vicepreședintele federației, Marius Sepi, a făcut anunțul la finalul întrevederii pe care a avut-o sâmbătă, la Ministerul Sănătății.

”Vom asigura urgențele ca de obicei. Probabil între orele menționate (8.00-10.00 – n.r.) policlinicile vor fi închise. O să recomandăm oamenilor să aibă răbdare cu noi. Se va asigura o treime din activitatea spitalelor, colegii mei au făcut notificare în toate spitalele. Acum se lucrează în echipe mixte între conducerea spitalelor și colegii mei, în așa fel încât să nu periclităm sub nicio formă viața pacienților”, a spus Sepi. El a mai precizat că majoritatea membrilor de sindicat sunt pregătiți pentru această grevă.

„Noi reprezentam 110.000 de membri ai sindicatului, nu am o estimare a numarului de medici care vor participa, dar stiu ca sunt semnale pozitive ca acestia vor intra alaturi de noi”, a explicat Marius Sepi.

De asemenea, Marius Sepi a adaugat ca Federatia Sanitas este deschisa la orice negociere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.