Acasă Politic Bucureşti: Moţiunea simplă a fost respinsă

Bucureşti: Moţiunea simplă a fost respinsă

DISTRIBUIȚI
andreea_paul4

andreea_paul4124500 – 28112013 – Moţiunea simplă depusă de PDL şi PP-DD „Taxarea până la capăt. USL te vrea sărac” a fost respinsă, joi, de plenul Camerei Deputaţilor. Deputatul PDL Andreea Paul a prezentat moţiunea care conţine 18 pagini, arătând că este „de o gravitate deosebită blocajul economic în urma deciziilor

greşite de guvernare ale USL şi absenţa măsurilor pentru însănătoşirea mediului de afaceri sau pentru crearea de locuri de muncă”.

În moţiune, PDL şi PP-DD cer Guvernului „retragerea imediată a proiectului de buget pe anul 2014, stoparea furtului din banul public şi transparentizarea tuturor cheltuielilor şi veniturilor bugetelor centrale şi locale”.

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a declarat, la dezbaterea moţiunii, că imaginea apocaliptică prezentată de iniţiatori este una „în stil Dan Diacolescu”, iar moţiunea are o argumentaţie forţată, alarmistă, populistă.

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir a spus că moţiunea conţine date şi cifre inexacte, o lipsă a argumentelor şi a soluţiilor, iar textul este „o nouă dovadă de ipocrizie şi demagogie a PDL” şi că democrat-liberalii au dus România pe culmea disperării.

În replică, deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a arătat că, din cauza proastei guvernări a USL, puterea de cumpărare a oamenilor a scăzut şi moţiunea este răspunsul la apelul disperat al mediului de afaceri.

Votul la moţiune a fost dat prin ridicare de mâini, după ce preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc, a anunţat că sistemul electronic de vot nu a funcţionat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.