Acasă Politic Buzău: Geoană, un nou atac la Crin Antonescu

Buzău: Geoană, un nou atac la Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

12437224112013 – Senatorul PSD Mircea Geoana sustine ca, pentru a-si da seama de valoarea lor reala, liberalii ar trebui sa mearga singuri in alegeri, nu alaturi de social-democrati, iar „aceia care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta nu merita respectul PSD”, lucru care ar trebui spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoana a participat, sambata, la Buzau, la Forumul National Romania Europeana 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luand parte 800 de social-democrat din Bucuresti, Buzau, Prahova, Braila, Galati, Caras Severin, Satu Mare, Dambovita si Arges.

In discursul sau, Geoana l-a atacat pe liderul PNL Crin Antonescu, lasand sa se inteleaga ca acesta nu este recunoscator PSD pentru sustinerea de care beneficiaza. „Iesiti in ring,  masurati-va fortele cu cetatenii Romaniei si o sa vedeti ce voturi primiti si ce voturi primim noi. Aceste minuscule formatiuni din jurul lui Traian Basescu nu or sa adune nici macar cat sala asta, 700 de voturi. Eu sunt un om calm si rabdator, care are capacitatea sa inteleaga. Atunci cand Antonescu, aliatul nostru si candidatul nostru, cel putin astazi, spune ca partidul nostru, aliatul sau principal, care i-a acordat paritate in Guvern desi suntem dublu in talie fata de dansii, vine si spune ca suntem un partid sovietic…. Noi, partid sovietic?”, a spus Mircea Geoana.

El a respins virulent criticile aduse PSD de Crin Antonescu: „Nu poti sa iti jignesti aliatii. Nu suntem un partid sovietic, dar cei care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta atunci nu merita respectul nostru. Acest lucru trebuie spus mai clar. Si daca vrea sa stam impreuna si vrea sa se mentina la prezidentiale, e necesar un singur lucru: respectati-va partenerii, pentru ca si noi va respectam pe dumneavoastra”, a mai spus senatorul PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.