Acasă Politic Franta: Atacuri armate la Paris

Franta: Atacuri armate la Paris

DISTRIBUIȚI

124246 – 18112013 – Un barbat a deschis focul in Paris, in fata sediului central al Societe Generale. Incidentul vine la doar doua ore dupa ce s-a tras in sediul publicatiei Liberation. Potrivit primelor informatii, nimeni nu a fost ranit si politia se afla la fata locului pentru a investiga incidentul, transmite BBC.

            Luni dimineata, un atac similar a avut loc la sediul publicatiei Liberation, unde un barbat a deschis focul, a ranit un fotograf si apoi a fugit. Inca nu se stie daca responsabilul de atacul din redactie este acelasi cu cel care a tras in fata sediului Societe Generale.

            Aceste doua atacuri vin dupa ce, nu mai departe de vineri, un barbat inarmat a reusit sa intre in sediul televiziunii BFMTV. Nici in urma acelui incident nu s-au inregistrat victime.

            Atat martorii atacului de la postul BFMTV, cat si cei care au asistat la cel din redactia Liberation au spus ca atacatorul tinea in mana o pusca de vanatoare. Jurnalistii Liberation spun ca atacul a avut loc in jurul orei 10.15, ora locala. Atacatorul a fost descris ca avand in jur de 40 de ani, cu o sapca pe cap. „Data viitoare nu te mai ratez”, i-ar fi zis barbatul inarmat unuia dintre jurnalistii publicatiei franceze. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.