Acasă Politic Maramureş: Arestaţi pentru consum şi vânzare de cannabis

Maramureş: Arestaţi pentru consum şi vânzare de cannabis

DISTRIBUIȚI

cannabis1124365 21112013 – Procurorii DIICOT din Maramureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au depistat două persoane care ridicau de la un transportator din străinătate un colet care conţinea cantitatea 200 de grame de cannabis.

            Există suspiciunea unor achiziții repetate a unor cantităţi de droguri de risc (cannabis) pentru consum propriu și comercializare. Drogurile au fost procurate atât de la furnizori de pe raza municipiului Baia Mare, cât şi din Spania de la o persoană cercetată în aceeași cauză.

            În urma percheziţiei efectuată de procurori la locuinţa unuia din furnizorii de droguri, de asemenea cercetat în calitate de învinuit, au fost ridicate 49 de plicuri şi 210 grame cu substanţe de tip „etnobotanic” precum şi sume de bani susceptibile a proveni din activitatea infracţională.

            La data 22 noiembrie 2013, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru 29 zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.