Acasă Politic Președintele convoacă CSAT

Președintele convoacă CSAT

DISTRIBUIȚI
csat3

csat3124412 26112013 – Președintele Traian Băsescu a convocat pentru marți,orele 15.00, o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Pe ordinea de zi a şedinţei  CSAT se află propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, precizează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

În afara președintelui (președinte al CSAT) și premierului (vicepreședinte al CSAT), din CSAT fac parte ministrul Apărării Naţionale, ministrul de Interne, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Justiţiei, ministrul Industriei, ministrul Finanţelor Publice, directorul SRI, directorul SIE, şeful Statului Major General şi consilierul prezidential pentru securitate naţională.

CSAT este convocat de preşedintele acestuia, trimestrial sau ori de câte ori este necesar sau la iniţiativa a cel puţin o treime din numărul membrilor săi.

Potrivit legii, în situaţia în care un membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării nu poate participa la şedinţă, el poate fi reprezentat, fără drept de vot, de înlocuitorul său legal.– www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.