Acasă Politic Tomac: „Laşii”

Tomac: „Laşii”

DISTRIBUIȚI
tomac4

tomac4124256 – 19112013 – Asumarea răspunderii guvernului pentru Legea descentralizării este, în opinia deputatului Eugen Tomac, ”un act de lașitate”. Acesta a afirmat în cadrul unei conferințe de presă oranizată la Camera Deputaților că prin asumarea răspunderii Cabinetul Ponta nu fuge doar de dezbaterea democratică

în Parlament, ci și de cetățeni. Tomac îl acuză pe premierul Ponta că prin promovarea acestui act normativ nu face altceva decât să răspundă comenzilor venite din partea baronilor locali, a căror fidelizare se încearcă.

            Prin acest act, consideră deputatul, ”USL va începe cea mai mare epurare politică de la Ceaușescu încoace”. Acesta a atenționat că prin descentralizarea propusă, Guvernul fuge de responsabilitatea disponibilizărilor care vor avea loc în rândul bugetarilor, aruncând-o în spatele administrațiilor locale. În opinia sa, imediat după ce actul normativ va intra în vigoare, vom asista ”la un șantaj fără precedent asupra funcționarilor din administrație cu adevărat pregătiți”.

            În aceeași notă, Tomac a atras atenția că în perioada imediat următoare ne vom confrunta cu un val de taxe din ce în ce mai mari, prin care guvernanții vor încerca să acopere găurile din buget.

            Eugen Tomac a mai afirmat că deputații Partidului Mişcarea Populară se vor alătura oricărei moțiuni de cenzură care va fi depusă, deși, având în vedere majoritatea parlamentară de 70%, nu dă foarte mari șanse de reușită unui astfel de demers. Cu toate acesta, el crede că dacă ”opoziția de la putere” se va trezi (cu referire la PNL) nu exclude total acest fapt. ”Sperăm ca PNL să se trezească și să redevină un partid serios și să depună o moțiune de cenzură”, a încheiat Tomac. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.