Acasă Politic Argeş: Daciana Sârbu cere oprirea „asaltului media” din Marea Britanie faţă de...

Argeş: Daciana Sârbu cere oprirea „asaltului media” din Marea Britanie faţă de români

DISTRIBUIȚI

125073 – 22122013 – Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, referindu-se la atitudinea britanicilor faţă de români, că aceasta este ‘o chestiune de campanie electorală’ şi a făcut apel ca „asaltul media” în această problemă să se oprească.

            ‘E cazul să se oprească acest asalt media în primul rând pentru că, din păcate, prin media se transmit aceste mesaje xenofobe şi care încurajează ura, până la urmă, că românii muncesc deja în Marea Britanie şi că oricum s-au făcut sondaje şi la nivelul ţării şi acolo şi nu e Marea Britanie ţara în care îşi doresc toţi să ajungă să muncească’, a spus europarlamentarul PSD.

            Întrebată dacă este mulţumită de acţiunile Ministerului român de Externe pe această temă, ea a spus că au existat acţiuni ale ministerului, dar şi ale europarlamentarilor.

            ‘Europarlamentarii PSD au avut nenumărate ieşiri pe această temă, am trimis scrisori către Guvernul britanic şi, din câte ştiu, mai urmează din ianuarie acţiuni cu europarlamentarii britanici în Marea Britanie. Sigur că e o chestiune de campanie electorală. Indiferent cât am face noi, până la urmă interesele lor politice sunt evidente’, a spus Daciana Sârbu.

            Europarlamentarii Daciana Sârbu, Corina Creţu şi Claudiu Ciprian Tănăsescu au participat sâmbătă la Ploieşti la evenimentul de lansare a campaniei sociale ‘Te iubeşte mama’ care este dedicată copiilor ce rămân singuri deoarece părinţii lor pleacă la muncă în străinătate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.