Acasă Politic Braşov: Traficanţi de droguri de risc, arestaţi la Braşov

Braşov: Traficanţi de droguri de risc, arestaţi la Braşov

DISTRIBUIȚI

125025 – 19122013 – Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Braşov şi procurorii DIICOT au destructurat două grupări infracţionale specializate în trafic de cannabis şi rezină de cannabis. Asupra membrilor grupărilor, precum şi la locuinţele acestora, s-a descoperit peste un kilogram şi jumătate de cannabis.

            Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi procurorii DIICOT din Braşov efectuează cercetări faţă de membrii unei grupări infracţionale, suspectaţi că ar fi introdus, fără drept, în România, droguri de risc (cannabis), pe care, ulterior, le-ar fi comercializat pe raza municipiului Braşov, la preţul de 20 lei/gram, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

            Din investigaţiile efectuate a reieşit că drogurile proveneau din Italia.

            La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au surprins în flagrant, având droguri asupra lor, pe doi dintre suspecţi, de 29, respectiv 39 de ani, ambii din municipiul Braşov, în momentul în care au revenit în ţară, din Italia. Ulterior, au fost realizate cinci percheziţii la locuinţele celorlalţi suspecţi, ocazie cu care a fost identificat şi confiscat un kilogram şi jumătate de cannabis.

            Cinci dintre suspecţi, cu vârste între 21 şi 39 de ani, toţi din judeţul Braşov, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Braşov emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru organizarea traficului internaţional de droguri de risc, trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

            De asemenea, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Braşov, suspectează alte trei persoane, cu vârste între 20 şi 23 de ani, toate din municipiul Braşov, de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

            Din investigaţiile efectuate, a reieşit că suspecţii ar fi vândut droguri de risc (cannabis şi rezină de cannabis), pe raza municipiului Braşov, contra sumei de 70 lei/gram.

            La data de 9 decembrie a. c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au efectuat percheziţii la locuinţele celor trei tineri.

            Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind, în prezent, cercetaţi în stare de libertate, pentru trafic de droguri de risc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.