Acasă Politic Bucureşti: Anca Boagiu: Autostrazile lui Victor Ponta, doar o mazgalitura pe harta

Bucureşti: Anca Boagiu: Autostrazile lui Victor Ponta, doar o mazgalitura pe harta

DISTRIBUIȚI
Anca_Boagiu

Anca_Boagiu124703 – 06122013 – De Moș Nicolae, prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu le-a facut cadou baronilor USL o nuielusa, ca sa-l pedepseasca pe ”copilul mincinos si obraznic”, Victor Ponta, care dupa ce i-a mintit pe romani ii minte pana si pe liderii USL.

            Programul pentru autostrazi prezentat de „primul mincinos al tarii”, Victor Ponta, nu este altceva decat o „joaca cu liniutele pe hartie”, „o mazgalitura pe harta”, menita sa amageasca baronii USL care venisera la Bucuresti sa-i ceara favoruri la Legea bugetului chiar in ziua dezbaterii acesteia in Parlament, a declarat Anca Boagiu.

            ”Liniutele pe care Ponta le-a trasat si pe care le prezinta ca program prioritar de autostrazi, (…) nu leaga Romania de Uniunea Europeana, nu creeaza o perspectiva astfel incat Romania sa aiba un traseu european care sa o strabata si sa duca traficul la Marea Neagra”, a subliniat ministrul Infrastructurii in Guvernul Alternativa al PDL.

            Anca Boagiu a aratat ca Victor Ponta nu a facut altceva decat sa traseze niste liniute care leaga majoritatea judetelor tarii, mai putin sapte dintre ele care au scapat nemazgalite, doar pentru a oferi satisfactie baronilor USL care venisera inca de luni seara la Bucuresti pentru a cere mai multi bani la aprobarea bugetului.

            ”Ponta spune ca asigura dezvoltare pe sectoare economice, printre altele – dezvoltare industriei auto si transport. E o alta minciuna sfruntata! Tronsonul de la Sibiu la Pitesti nu este nici macar pe harta mazgalita, nu se regaseste nici in proiectia de buget pentru anul viitor, desi este cel care fusese agreat de Uniunea Europeana ca facand parte din Coridorul IV Paneuropean si ar fi finantat din fondurile europene” – a mentionat prim-vicepresedintele PDL.

            Anca Boagiu a dezvaluit minciunile din spatele schitei de autostrazi a lui Ponta, mentionand ca cele trei miliarde de euro indicate de acesta drept sursa de finantare nu reprezinta o suma dedicata strict Romaniei, ci sunt bani rezervati retelei de drumuri si autostrazi la nivel european care se liciteaza la Bruxelles. ”Deci cele trei miliarde despre care el ne povesteste nu exista!”. Falsitatea planului premierului transpare si din bugetele ministerelor, care nu mentioneaza spre finantare ”nicio liniuta de pe harta pe care Ponta a prezentat-o cu mare graba in ziua in care a inceput dezbaterea la buget”.

            Anca Boagiu a prezentat harta reala a autostrazilor din Romania ce pot a fi executate, in antiteza cu ”paint-ball-ul lui Ponta” care nu poate beneficia de finantare europeana. ”Pentru finantari trebuie sa ai proiecte si ca sa poti sa ceri finantari trebuie sa ai in spate o recunoastere a tronsoanelor la nivel european, ceea ce nu exista in ceea ce a prezentat Ponta”, a aratat prim-vicepresedintele PDL.

            Anca Boagiu i-a avertizat pe membrii USL care venisera pentru bani la Bucuresti ca ”au avut parte de o mascarada” si le-a oferit, simbolic, de Mos Nicolae, o nuielusa, ca sa-l pedepseasca pe copilul ”obraznic si mincinos”, Victor Ponta, care i-a dus inca o data de nas si pe ei si pe toti romanii.- www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.